Parochiezondag op 8 oktober: feestelijke viering met drie koren

Terugblik op inspirerend feest van Sint Laurentius
6 september 2023
Informatieavonden Eerste H. Communie en Vormsel 2024
28 september 2023
Terugblik op inspirerend feest van Sint Laurentius
6 september 2023
Informatieavonden Eerste H. Communie en Vormsel 2024
28 september 2023

Op zondag 8 oktober 2023 organiseren we een parochiedag. Deze begint met een Eucharistieviering in de H. Laurentiuskerk om 11.00 uur. Celebrant tijdens deze viering is kapelaan Jaider Chantre Sánchez. Een drietal koren geven hun medewerking aan deze viering: een combinatie van het Laurentius- en Mariakoor, het projectkoor Intermezzo en het kinderkoor De Heemsklokjes. De koren staan onder leiding van dirigenten Bert Stolwijk en Marianne van Gemert. Het combo van Intermezzo en organist Kees van Unen zorgen voor de muzikale ondersteuning.

Het thema van de viering is De wijngaard van de Heer, naar aanleiding van de lezingen van deze zondag.


Ook schenken we in deze oktobermaand aandacht aan O.L. Vrouw van de Rozenkrans. Voorafgaand aan de viering, vanaf ca. 10.40 uur zal het rozenkransgebed in een aangepaste, verkorte vorm worden gebeden, afgewisseld met zang van het refrein ‘Ave Maria’.

 

Na afloop van de viering is er gelegenheid tot napraten en elkaar ontmoeten in het naast de H. Laurentiuskerk gelegen centrum van De Jongh Uitvaartverzorging.

We hopen dat deze feestelijk viering ons zal inspireren om de onderlinge band als gemeenschap van gelovigen te versterken.