Wijkcontact zoekt vrijwilligers

Diner voor jongeren en tieners op zondag 20 februari
10 februari 2022
Versoepelingen in de r.-k. kerken
23 februari 2022

Op 8 februari was er een vervolgbijeenkomst van de werkgroep Wijkcontact met een afvaardiging van het locatieteam Heemskerk. Afgelopen jaar bestond de werkgroep ‘Wijkcontact’ 35 jaar. We gaan in het voorjaar van 2022 een dankviering plannen en aandacht vragen voor versterking. Een aantal leden is de leeftijd van 80 jaar inmiddels gepasseerd en de groep is dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vindt u het leuk om op bezoek te gaan bij parochianen thuis? Om mensen die iets te vieren hebben of ziek zijn namens de Heemskerkse parochie een hart onder de riem te steken?

Zo vertelde één van de vrijwilligsters dat ze een nabestaande bezocht om namens de parochie het houten gedachteniskruisje af te geven. Tijdens het gesprek met een kopje koffie kreeg de betreffende dame de helft van een grote koek. Waarom? ‘Omdat ik het heel fijn vindt als u nog een keertje terugkomt!’ zei de betreffende bewoonster. En dat is nu precies WIJKCONTACT!

Wat fijn is aan dit vrijwilligerswerk, is dat de tijd die je eraan spendeert heel goed zelf kunt indelen. Een uurtje beschikbaarheid in de week helpt al enorm. Als u zich wilt aanmelden, bent u meer dan welkom! Neemt u dan alstublieft contact op met ons parochiesecretariaat.