Vakantierooster zondagsvieringen

Tweede familiedag in de Mariakerk
13 juni 2022
Apostelkerk 60 jaar
27 juni 2022

In de maanden juli en augustus zullen er in onze parochie slechts twee liturgievieringen per weekend zijn, om zo de priesters en de diaken van ons pastorale team de gelegenheid te geven om van een welverdiende vakantie te genieten of het even iets rustiger aan te doen.

De viering van 19.00 uur op zaterdagavond wordt, zoals al jaren gebruikelijk is, de ene week in de Laurentiuskerk en de andere week in de Mariakerk gehouden.
De komende maanden wordt ook de viering op zondagochtend 11.00 uur afwisselend in de de ene of de andere kerk gehouden.
Het rooster is zo opgezet dat er in ieder weekend in onze beide kerken één viering is.
Meestal is dat een eucharistieviering, maar als er geen priester beschikbaar is, zal diaken Marcel de Haas de voorganger zijn in een Woord- en communieviering.

Voor sommige vaste bezoekers van één van onze kerken zal de afstand naar de andere kerk misschien te groot zijn. Het zou mooi zijn als we elkaar kunnen helpen om afstanden te overbruggen, bijvoorbeeld door parochianen mee te laten rijden. Zo kunnen we ook in de vakantietijd als één parochiegemeenschap bijeen komen om ons geloof te belijden, te voeden en te vieren.

Zie op deze pagina de agenda van de vieringen in de komende week (er zijn wijzigingen in het weekend 25/26 juni) en ook het complete rooster van juli en augustus.