Priesterwijding en Eerste H. Mis Jaider Chantre Sánchez

Pasen gevierd? Vier ook Pinksteren!
2 juni 2022
Kapelaan Jaider heeft zijn eerste H. Mis gevierd
12 juni 2022

Zaterdag 11 juni zal de Bisschop van Haarlem-Amsterdam, Mgr. dr. J. Hendriks, het sacrament van de priesterwijding toedienen aan Jaider Chantre Sánchez. Deze feestelijke gebeurtenis zal, in het bijzijn van dierbare familieleden uit Colombia, vrienden en van parochianen uit onze regio, plaatsvinden in de Sint-Bavokathedraal aan de Leidsevaart in Haarlem. Aanvang: 10.30 uur.
Een projectkoor, waaraan ook koorleden uit Heemskerk meedoen, zal de zang verzorgen.

We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk parochianen naar de kathedraal in Haarlem zullen gaan, maar voor hen die er niet bij kunnen zijn is er de mogelijkheid om deze plechtigheid op afstand mee te vieren via KathedraalTV.

En op zondag 12 juni, het hoogfeest van de H. Drie-eenheid, zal de neomist (nieuw gewijde priester) Jaider zijn eerste H. Mis vieren, samen met de andere priesters uit de regio en andere concelebranten, en hopelijk ook veel parochianen. Deze eucharistieviering vindt plaats in de Pancratiuskerk, Dorpsstraat 113 in Castricum en begint om 11.00 uur. Ons koor Intermezzo verzorgt de zang, zoals altijd met liederen in verschillende talen.

Ook deze viering is te volgen via livestream.

Na afloop is er gelegenheid om de neomist te feliciteren in het naast de kerk gelegen Parochiecentrum.

In verband met de priesterwijding en de eerste H. Mis van Jaider zal er in het weekend 11/12 juni in onze parochie slechts één eucharistieviering zijn en wel op zondag 12 juni om 9.15 uur in de Mariakerk.