Hervatting weekendvieringen Laurentiuskerk en Mariakerk

Met ingang van het weekend van 21 en 22 november zullen de weekendvieringen in de Laurentiuskerk en de Mariakerk weer worden hervat. Tot nader order zal er sprake zijn van een maximale groepsgrootte van dertig personen (exclusief bedienaren), per liturgische viering. Voor deelname aan de weekendvieringen is reservering noodzakelijk.

U kunt op woensdagochtend (09.00 – 12.00 uur), telefonisch, reserveren voor het volgende weekend of voor het weekend daarop. Reserveren verloopt via het parochiesecretariaat: 0251-232220. Daarnaast kunt u wekelijks vanaf woensdag 09.00 uur reserveren via het aanmeldformulier op deze website.

Bij reserveringen wordt gevraagd uw naam, telefoonnummer, e-mail adres, het aantal personen en de gewenste weekenddienst door te geven: zaterdag 19.00 uur (afwisselend in de Laurentius- en in de Mariakerk), zondag 11.00 uur (Laurentiuskerk) en zondag 16.00 uur (Mariakerk). Wij verzoeken u tijdig (15 minuten vóór de viering) aanwezig te zijn in verband met controle van reserveringen.

Meldt u alleen aan indien u geen klachten hebt. Conform de richtlijnen van het bisdom Haarlem-Amsterdam verzoeken wij u in de kerk een neus-mondmasker te dragen. Dit masker mag op uw plaats en tijdens ontvangst van de H.Communie worden afgezet.

Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor en wensen al onze parochianen en overige belangstellenden veel sterkte en zegen in deze moeilijk tijd.

Het parochiebestuur

UPDATE 19 november, 12.00 uur:
U kunt zich nog aanmelden voor alle vieringen van het weekend 21-22 november.
Zaterdag 19.00 uur  Mariakerk / Zondag 11.00 uur Laurentiuskerk / Zondag 16.00 uur Mariakerk
Het maximum aantal plaatsen is nog niet bereikt.
Aanmelden kan hier.