De Heemsklokjes gingen een dagje uit

Eucharistische aanbidding in de Mariakerk
7 september 2022
Aanmelding Eerste H. Communie en H. Vormsel 2023
16 september 2022

Zaterdag 10 september ging ons jeugdkoor ‘De Heemsklokjes’ op reis voor het jaarlijkse uitje. Door corona was het uitgesteld, maar nu kon het eindelijk doorgaan. Ellen en Bart doen verslag:

Om 9.00 uur verzamelden we ons bij de Mariakerk en vertrokken Celine, Lisa, Thijs, Ellen, Bart met juf Marianne (en onze rijders) naar familiepark Drievliet.

We gingen in verschillende achtbanen (Kopermijn, Dynamite Express, Twistrix, en de vetste: de Formule X. Het was niet erg dat we nat werden in de Splash, want het zonnetje scheen en het was lekker warm.

We gingen in de botsauto’s, het reuzenrad, de vrije val, het spookhuis, de zweefmolen, de draaiende kwal en Nautilus. Ook gingen we van de matjesglijbaan en de rubberenbootjesbaan. Er was ook spannende 5D-film met allerlei effecten, je stoel schudde en je werd verrast met water in je gezicht.  

Juf Marianne zat bij de tassen en had gezorgd voor snoep, koek, appel of komkommer en drinken mee, tussendoor gingen we daar wat halen en even bijkletsen.

Het was erg rustig in het park, dus we hoefden nergens lang te wachten. Ik ben wel 24x in de Formule X geweest, we hoefden niet eens altijd uit te stappen, er was geen wachtrij en mochten gewoon meteen nog een keer, echt boffen!!! Om 16.30 nog een ijsje of Slush Puppy en vetrokken we weer naar Heemskerk.  

We gaan weer repeteren en zingen tijdens de vieringen om met de ingezamelde opbrengsten weer samen een leuke dag te hebben.

We zijn op zoek naar meiden en jongens tussen de zes en twaalf jaar om ons koor te laten blijven bestaan! Kom kijken en meezingen op een van onze repetities op vrijdagmiddag in de Mariakerk tussen 15.45 en 17.15 uur.

Groetjes en tot ziens!
Ellen en Bart