Inschrijving Eerste Communie en Vormsel 2022

Vieringen in juli en augustus
1 juli 2020
BAVO-onderscheidingen voor kosters Cees Neeft en Jaap Wijte
27 september 2020

Eerste Communie

Vanaf november 2021 gaat de voorbereiding van start voor de Eerste Communie in het voorjaar van 2022. Alle kinderen van groep 4 worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook oudere kinderen zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Verder is het ook mogelijk voor de kinderen om tijdens het jaar gedoopt te worden mochten ze het Doopsel nog niet hebben ontvangen.

De voorbereiding op de Eerste Communie is regionaal: Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Velsen-Noord. De voorbereidingsbijeenkomsten vinden plaats op zaterdagmiddag (voor kinderen die hun Eerste Communie zullen ontvangen in de Agathakerk in Beverwijk) en dinsdagmiddag voor de Mariakerk en andere kerken. De locatie voor deze bijeenkomsten is voor beide groepen de Esplanadezaal bij de Mariakerk, Spoellaan 1 in Heemskerk.

Neem voor meer informatie contact op met Pilar Casanova via eerstecommuniegroep@gmail.com.

Aanmeldingsbrief Eerste Communie 2022

Vormsel

Eind oktober gaat de voorbereiding van start voor het Vormsel van 2022. Alle kinderen van groep 8 worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook oudere kinderen zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Elk jaar nodigen we de Bisschop uit om het Vormsel toe te dienen tijdens een feestelijke viering in één van de kerken in onze regio. De voorbereidingsbijeenkomsten vinden meestal plaats op woensdagavond in het Parochiecentrum bij de Laurentiuskerk in Heemskerk. Er vinden ook enkele bijeenkomsten plaats in de Klop, bij de O.L.V. Geboortekerk in Uitgeest.

Op woensdag 27 oktober 2021 is er een informatieavond voor de ouders/ verzorgers samen met hun
kind. In de Esplanadezaal van de Mariakerk (Spoellaan 3, Heemskerk) om 19.30. Tijdens deze avond kan kennis worden gemaakt met de werkgroep en geven we verdere informatie over het project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pilar Casanova via heiligvormselgroep@gmail.com

Uitnodiging vormsel 2022

Aanmelden voor het Vormsel in 2022