Aanmelden voor vieringen vereenvoudigd

H. Mis woensdag 17 maart 2021
25 januari 2021
Restauratie glas-in-loodramen Laurentiuskerk in volle gang
28 januari 2021

Vanaf deze week is het nog eenvoudiger geworden om u digitaal aan te melden voor de weekendvieringen in onze beide parochiekerken. Het aanmelden gaat nu niet meer via een formulier van Microsoft of van Google, maar rechtstreeks via de pagina Vieringen.

U vindt voortaan alle vieringen van de komende week overzichtelijk bij elkaar in een agenda. Voor zaterdagavond en zondag kunt u zich aanmelden door te klikken op de viering van uw keuze.

U ziet hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Als er nog voldoende plaatsen zijn, vult u uw naam in, evt. uw telefoonnummer (niet verplicht) en uw e-mailadres (wel verplicht) en het aantal te reserveren plaatsen (max. 3 per reservering).
U krijgt daarna direct per e-mail een bevestiging van uw reservering. Mocht het maximale aantal van 30 kerkbezoekers al bereikt zijn, krijgt u daarvan ook direct bericht.

U kunt voortaan vanaf zondagmiddag 12.00 uur online reserveren voor het volgende weekend. Op zaterdagmiddag om 12.00 uur sluit de inschrijving, zodat de reserveringslijsten door ons klaargemaakt kunnen worden voor de vrijwilligers die bij de ingang van de kerk de kerkgangers ontvangen. Als u besluit om zonder aanmelding naar de kerk te komen, doet u dat met het risico dat u niet meer toegelaten kunt worden.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om u telefonisch aan te melden op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. Tel. 0251-232220.